Otkrivene zaista užasne zadnje riječi koje je princeza Diana čula od svoje majke

Dok se Meghan Markle bori s dramom oko oca, njezina pokojna svekrva, princeza Diana, imala je velikih problema sa svojom majkom, Frances Shand Kydd.
U intervjuu od prije nekoliko godina, batler i prijatelj princeze Diane, Paul Burrell, prisjetio se telefonskog razgovora koji se odigrao između princeze i njezine majke, nedugo prije nego što je poginula 1997. godine, prenosi Index.

Navodno je bila riječ o Dianinom odnosu s hirurgom Hasnatom Khanom i poslovnim čovjekom Guluom Lalvanijem. “Čuo sam da me zove: ‘Paule, dođi brzo’”, prisjetio se Burrell. “Mahnula mi je rukom i pridružio sam joj se. Prislonio sam uho na telefon koliko je bilo moguće i poslušao razgovor – iako jednosmjeran.”

– Bio je to prigušen glas gospođe Frances Shand Kydd. Ono što sam čuo je bila bujica zlostavljanja, psovki i potresnih nagovještaja za princezu i njezino muško društvo. Bio je to osoban napad ispunjen mržnjom, na muškarce i njihova religiozna vjerovanja – dodao je.

Burrell je još objasnio da je Diana tad spustila slušalicu i zaklela se kako više nikad neće pričati sa svojom majkom. Na Dianin zahtjev, Burrella su pitali za detalje oko razgovora koji je slušao. “Uz dužno poštovanje, to nije jako ljubazno prema dami koja nije ovdje”, rekao je pa je zatim dodao kad su ga ispitivali dalje: “Pa, ipak je princezu nazvala kur*om.”

Burrell je također dodao kako Diana i Frances – koja je preminula 2004. sa 68 godina, a kako piše The Mirror – nikad nisu razgovarale nakon tog poziva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *